<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d10192368\x26blogName\x3dChrno\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://mckev.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den_US\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://mckev.blogspot.com/\x26vt\x3d7389753422818032331', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>

Wednesday, November 30, 2005

Let's Play DotA Online (Updated Jun 2008)

Waaaa.... I'm sooo happpy now!!!! I could register to Indogamers.com. Now I can play DotA online there with all players in Indonesia :). So now it's not a problem to go alone to game center, if there's no opponent in local network, I could just join the game there :)).

Yay!!!! I'll give you my tips on how to do it by yourself:

Here's how:
1. First install the WarCraft III Frozen Throne from CD.

2. Install the latest patch (currently it's version 1.21a):
http://ftp.blizzard.com/pub/war3x/patches/PC/War3TFT_121a_English.exe

3. Install the crack No-CD for version 1.21a:
http://www.gameburnworld.com/gp/gamefixes/warcraft3thefrozenthrone.shtml

4. Download the latest DotA map from: http://www.getdota.com/. Put it on WarCraft III\Maps\Download\ folder.

5. Run Frozen Throne, you should see 1.21 at the lower right of the main screen. You should be able to play DotA single-player mode by now.

6. Then it's time to connect to IndoGamers Battle.Net server:
a. First register yourself at IndoGamers Battle.Net server. Too bad now to register you have to donate 50,000 rupiahs to them (see: http://www.indogamers.com/f446/penjelasan_tentang_donasi-51541/ on the procedures). Choose your Battle.Net id and password.

b. Download the launcher to connect to Battle.Net at:
http://indoupload.net/files/6718/upload/wc3loader.zip
(Extract the files to your WarCraft installation folder)

c. Run BNGatewayEditor.exe
- Click "WarCraft3" tab
- Click "Add Gateway"
- Name: Indogamers Public, Zone: 7, IP: public.indogamers.us
- Name: Indogamers Junior (to play with noobs), Zone: 7, IP: junior.indogamers.us
- Click "Indogamers Public". Click "Set to Chosen Gateway".

e. Then run "w3l.exe" on your WarCraft folder.

f. Click "Battle.Net" at the main menu, now you'll be connected to Indogamers :)

See you there!!

source:
- http://www.dotaportal.com/
- http://www.indogamers.com/

26 Comments:

Anonymous mac said...

allright!!!! now I can play head-to-head online with you!!! Hooray!!

but I need to find warcraft installer first... :P

5:03 PM  
Blogger Chrno said...

hahaha, aku barusan nyoba mac, masih gagal di patch 1.20-nya. mungkin memang harus diinstall dari awal, ga bisa dari hasil copyan file-nya aja. hmmm... ntar cobain di tempat john ah...

8:43 AM  
Blogger Chrno said...

Or use the following server if you can't connect to Indogamers:
- Servername: battle-line
- Hostname: 202.43.164.206
- Timezone: 7

Please register to get your ID and password here: http://www.battle-line.net/register/

7:34 PM  
Anonymous Anonymous said...

Dark_GhÖsT:

oiii... kev, mac, ayo dota battle net... wakakakkakakaa......
disini cepet, unlimited, wireless broadband 2 mbps......

7:41 PM  
Anonymous Anonymous said...

Wew Kep, gw udah bisa login, masuk chat forum, tapi ga ada listed game sama sekali... apa krn gw pake v1.20c yah? Kl lu ke sini bawain v1.20 yg biasa pls :-(

10:40 AM  
Blogger kepiting_enak said...

tolongin donk gmn crnya daftar battle net di server ampm.

tiap kali dibuka situsnya ga bisa

gmn donk???

help me T_T

6:49 AM  
Anonymous Anonymous said...

dari amrik gak bisa yah?

6:37 PM  
Anonymous Anonymous said...

aduuuuh............ susah bener mao daftar dota gmn seh om??

0.0

7:51 PM  
Blogger TomMy said...

aduh....
pngen BN ga bisa...
maw download acidnya napa ga bisa y???
tiap di klik langsung cannot find server...
bantuin kk...

11:32 AM  
Blogger Chrno said...

gw udah update page ini. buat yg mau daftar id indogamers, download wc3 patch, crack no-cd, b'net launcher, silahkan baca post di atas. okaay??

12:17 AM  
Anonymous pria said...

kk, kok link
http://indoupload.net/files/6718/upload/wc3loader.zip

ga jalan... ada yang punya link ke file .zip yang sama yang bega gak? tolong... thx

12:19 PM  
Anonymous RUD said...

Timezone itu apa yah??gua dari Singapore mau maen B-Net dotta cuma nda isa melolo...ada yg bisa bantu?Thx

2:23 AM  
Anonymous RUD said...

Timezone itu apa yah??gua dari Singapore mau maen B-Net dotta cuma nda isa melolo...ada yg bisa bantu?Thx

2:23 AM  
Anonymous Anonymous said...

kk tolong donkz..
giman cr buat id dota online

pliss ya kk

tar ke alamat mail saya kk
bobby_victor2000@yahoo.com

thk's

11:41 PM  
Blogger muhammad said...

masih tdk bole men.. cannot download patch

3:57 PM  
Blogger Chrno said...

untuk yang mau dapetin id di indogamers public atau junior, harus mendonasi 50rb ke indogamers. ikutin caranya di http://www.indogamers.com/f446/penjelasan_tentang_donasi-51541/ ya..

8:00 PM  
Anonymous nfoe said...

gw mau maen dari aussie, cuma yg indogamers juniornya koq ga bisa diconnect ya? gw masih baru, jd mau practice dl.. Thx

9:54 PM  
Blogger Chrno said...

hoho iyo, indogamers junior cuman buat koneksi dari indonesia. skr gw juga cuman bisa connect ke public. mending maen pake gg-client aja (http://www.garena.com/).

5:29 AM  
Anonymous Anonymous said...

kevinnnnn ya??? nih gw victor (kraven)

2:01 PM  
Blogger 天使 said...

Dota is too easy if i use Drow ranger you might be DEAD!!

2:17 AM  
Anonymous Anonymous said...

hey DotA rocks man dunno but just love the game buddy

9:08 PM  
Anonymous Anonymous said...

http://www.dotapod.com

go there! lets u play from your browser, no need to install anything to play games.

can play from school/firewall also, fast fast, very fast!

u can also create your own games and tell everyone

12:47 PM  
Blogger Bugs182 said...

gimana connect ke public dari pc rumah?? post di atas ada file yg gak bisa di download... TQ

12:53 AM  
Blogger Bugs182 said...

gimana caranya maen public dari rumah ??? Cara yang di atas ada yg gak bisa di download.....

1:07 AM  
Blogger bobby said...

kk Chrno saya mau tanya nih.. Saya skrg di amrik mau maen dota indogamer cuman bisa yg public ama pro aja ya?(menurut comment2 yg saya baca indogamer junior cuman indo aja) tolong nih kk aku bener2 bingung dan ngebet banget main dota tapi ga tau caranya kalo dr amrik sini.. T_T

1:03 AM  
Anonymous Anonymous said...

saya nyoba di indogamers public dan beberapa server lainnya kok ga ada yang bisa konek,
tiap kali mau konek selalu gagal dengan keterangan
"unable to connect to battle.net.
you may be to connect to an invalid battle.net server. if you are using a modem, you may to manually connect to internet before connecting to battle.net"

punya solusi ga?
thanks

6:43 PM  

Post a Comment

<< Home